Network Visualization

Big Data Business Innovation

BDBI-logo

Formålet med Big Data Business Innovation programmet er, at gøre organisationer i stand til, at bruge Big Data med henblik på målbar værdiskabelse og udvikling af nye forretningsaktiviteter.Hvorfor et program om Big Data?

Der bliver konstant akkumuleret enorme mængder af data. Som en konsekvens, skal fremtidens virksomheder kunne agere i et samfund som bliver mere digitaliseret og vores systemer og enheder stadig mere intelligente og mere forbundet end nogensinde før. Data er guld, men det sætter også store krav til, at virksomheden kan omsætte data til strategi og til handling. DTU Business og DTU Compute er derfor gået sammen om at tilbyde dette unikke program, hvor forretningsudvikling og dataanalyse går hånd i hånd med et strategisk fokus.

Om programmet

Programmet giver dig de vigtigste redskaber til, at opnå et strategisk overblik over dine egne og andres data. Med udgangspunkt i virksomhedens eget Big Data projekt, vil vi opbygge dit teams kompetencer og gøre det muligt, at skabe værdi på tværs af virksomhedens vigtigste forretningsområder og definere nye forretningsmodeller. Kort sagt, er fokus på hands-on værdiskabelse.

Centrale elementer i programmet

 • En unik mulighed for, at lære af internationale eksperter, om forskellige centrale emner inden Big data
 • Verdensklasse fakultet, indhold og faciliteter på stedet
 • Top-level program design, der dækker processen mellem strategi, læring og handling
 • Lær om nye værktøjer og modeller til, at arbejde med Big Data
 • Fleksibilitet: Tilmeld teamets medlemmer til de emner som er mest relevant for deres arbejde
 • Master classes: Deltag på master classes designet efter relevans for de deltagende virksomheder
 • Professionel rådgivning er til rådighed for dit Big Data projekt mens programmet kører
 • En helt unik programstruktur, designet til at styrke teamet og industrispecifikke økosystemer
 • Lær om ny praksis for samarbejde, deling og ejerskab i relation til Big data
 • Projekt-baserede muligheder for action -peer-læring på tværs af funktioner og industrier
 • Systematisk opfølgning for at sikre reelle forretningsmæssige resultater

Målgruppe

Programmet er dedikeret til virksomhedens Big Data team, eller nøglepersonerne omkring det Big Data projekt I har defineret før programmets start. Afhængig af jeres projekt, vil et team typisk bestå af et mix af forretningsudviklere, dataanalytikere, og tekniske udviklere. Jeres teammedlemmer kan så deltage på de moduler, som er mest relevant for deres arbejde.  Gennem hele programperioden vil teamets fokus være på jeres eget projekt.


Se hvad deltagerne fra Big Data Business Academy siger om programmet

Hvad vi forventer

rojekt, som har stor strategisk betydning for virksomheden og er forankret i toppen af din organisation. Teamets medlemmer er stærkt motiverede og har bemyndigelse fra ledelsen til, at sætte deres deltagelse på programmet, som deres højeste prioritet.

Der er begrænset med pladser. Du er velkommen til, at kontakte Sam Kondo Steffensen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i, at høre mere om programmet, enten via mail: sakost@business.dtu.dk eller tlf: 3119 7300

Program partners:

SAS; Bech-Bruun, IBM Logo


Spørgsmål?
Kontakt venligst
Program Direktør
Sam Kondo Steffensen
sakost@business.dtu.dk
+45 31197300

Download Brochure


BDBI Quick Facts

Tilmelding:

 • Deadline for tilmelding:
  Sommer 2018

 • Programmets start:
  Efterår 2018
 • Sted: DTU Businiess 
  Bygning 421, indgang C
  Kollegiebakken
  2800 Kgs. Lyngby

 • Kontakt: Program Director Sam Kondo Steffensen
 • Deltagelse som et team:
  Pris for et team på 3 deltagere: 150.000 DKK ekskl. moms
  Tilføjelse af flere deltagere: 35.000 DKK per deltager ekskl. moms

  For at sikre størst mulig værdi for deltagerne, kan virksomheden fleksibelt sammensætte sit team til hvert modul, i forhold til indhold. Dvs. de 3 deltagere kan variere fra gang til gang, men deltagerne skal have tilmeldt sig mindst en uge før hvert modul.
  Prisen inkluderer alle elementer af programmet, rådgivning, plads ved relaterede master classes, samt forplejning i løbet af undervisningstimerne.

 • Deltagelse for 1 person:
  1 person: 50.000 DKK (ekskl. moms)
  Prisen inkluderer undervisning, plads ved relaterede master classes, samt forplejning i forbindelse med undervisningen på DTU Business.

Baggrundshistore:

 • Som en del af Big Data projektet, som blev støttet af Industriens Fond, udviklede DTU Business og DTU Compute i 2016, Big Data Business Academy programmet, med CLEAN, Teknologisk Institut og Alexandra Institutet som partnere. BDBI programmet er således baseret på den værdifulde læring vi fik skabt fra akademiet.
http://www.executive.dtu.dk/BDBI
16 FEBRUAR 2019