KMD-700-350

JAPANSK TECEREMONI FOR NYE GRADUATES

Tuesday 28 Nov 17

Contact

Ellen Als
Program Director
DTU Business
+45 45 25 61 37

Corporate programs

Design your own program at DTU Business. We can tailor a program that meets your specific needs. Contact us for more information.
Kulminationen på KMD Gruppens Executive Development Program blev markeret med japansk teceremoni i smukke omgivelser hos Tokai University European Center i Vedbæk.

Implementering af strategiske vækstområder kræver stærke relationer på tværs af landegrænser og ledelse for at lykkes. Derfor har KMD Gruppen sammen med DTU Business udviklet KMD - Executive Development Program for Vice Presidents. 

Fokus på strategi og internt netværk
Programmet forholder sig til organisationens strategiske ambitioner samtidig med, at det styrker deltagernes netværk internt i koncernen. Det er funderet i en praksisnær opbygning med interne oplægsholdere og DTU Business’ internationale faculty.  

”Programmet har styrket mine relationer og forståelse for vores vækstområder, og jeg er blevet inspireret af mine kollegaers tilgange og ideer.” Lars Falkenberg, CEO, Charlie Tango A/S, KMD.  

Det er andet år i træk, at KMD og DTU Business har gennemført programmet. Ledelsen i KMD er dybt involveret og tilstede før under og efter programmet. Det er afgørende for deltagernes fulde udbytte af programmet, fortæller Ellen Als, som er Program Director på DTU Business. 

”Vi har haft et konstruktivt samarbejde med den øverste ledelse i KMD Gruppen, og det sender et stærkt signal, at de er så tæt involveret. På den måde står ledelsen sammen medarbejderne, og viser at de strategiske vækstområder er en must win battle for organisationen ”Ellen Als. 

Japansk teceremoni 
Den japanske teceremoni afspejler et af programmets centrale formål med at styrke deltagernes netværk. Teceremonien er en urgammel japansk tradition. Ved ceremonien bliver hierarkiet i den ellers meget hierarkiske japanske kultur opløst for en stund, og alle taler med alle på tværs af stand og status. Derudover markerer det ceremonielle, at deltagerne har styrket deres kompetencer og virksomheden kan udvikle sig med de strategiske vækstområder.     

Læs mere om DTU Business´ programmer

News and filters

Get updated on news that match your filter.
http://www.executive.dtu.dk/english/news/nyhed?id=0668C5FB-9AAF-4766-9283-7FA7681253E0
13 DECEMBER 2018