CEL-Classfoto_2018

Årets CELebration bød på stærke teams og stolte vindere

Friday 16 Mar 18

More Info

CEL™ Brochure Download


2018-19 Schedule

Module 1a & 1b
20-22 August

Module 2a & 2b
24-25 September
10-11 October

Module 3a, 3b & 3c
26-27 November
5-6 December
23-24 January 2019

Module 4a, 4b & 4c
28 February 2019
13-14 March 2019

DTU uddelte i denne uge Best Business Milestone Plan Award 2018 til Team Mærsk Drillling & NOV og Most Progress Award 2018 til Terma. I år var der hård konkurrence fra de 5 deltagende virksomheder fra hhv. Haldor Topsøe med 2 hold, Terma, Mærsk Drilling/NOV og Total som i de sidste 8 måneder har arbejdet med deres egen udvalgte forretningside igennem CEL™ Programmet. Flere og flere store danske virksomheder sender teams afsted på DTU's Corporate Business Innovation program - også kendt som CEL™ programmet (Certificate in Entrepreneurial Leadership).

Corporate Entrepreneurs
Endnu engang kunne DTU Business fejre årets nye ” Corporate Business Entrepreneurs” ved at tildele dem ”Certificate in Entrepreneurial Leadership”, CEL™ program, 2018. Siden 2009 har DTU Business samarbejdet med en stribe af de største virksomheder i dansk erhvervsliv som deltager i innovationsprogrammet.

I det 7 måneder lange program er fokus på Corporate Business Innovation og new business creation. Teams på 2-3 medarbejdere fra hver virksomhed deltager i programmet med et nøje udvalgt innovationsprojekt. Programmet er bygget op omkring Discovery, Incubation og Acceleration. Undervejs bliver deltagerne undervist og vejledt af de bedste eksperter inden for området. De 7 hæsblæsende måneder afsluttes med en Business Milestone Plan præsentation foran topledelsen, teamets sponsorer og relevante interessenter. 

I år var det Mærsk Drilling & NOV, der løb afsted med Best Business Milestone Plan Award 2018. Terma kunne i år kalde sig vindere af Most Progress Award 2018. Begge vil få en ærefuld plads på The Wall of Fame, hvor mange store virksomheder dekorerer væggen allerede. 

Fra Ide til Implementering…
I følge DTU Business direktør og programchef, Jakob Holst, er der nogle klare erfaringer at drage, når man kigger på, hvorfor CEL™ programmet er så populært:

CEL™ programmet har aldrig været mere relevant. Dette kan bl.a. skyldes det enorme pres store danske virksomheder oplever på deres kerneforretning. Det handler om at skabe morgendagens forretning og uddanne corporate entrepreneurs, som kan gøre det igen og igen. Det er imponerende at se den udvikling der sker med forretningsidéerne og deltagerne gennem forløbet". Vi har fulgt en række af projekterne og deltagerne over tid og kan se, at der er et markant og vedvarende kompetenceløft for deltagerene, og at de fortsætter med forretningsudvikling i virksomhederne"

Tidshorisonten for skabelse af synlige økonomiske resultater er længere end virksomhedernes normale tålmodighed. Der kræves minimum 3-5 år. Derfor er der stort behov for uddannelse og mere viden når virksomheder skal tænke innovativt og satse på nye forretninger. Det er måske dét, der i sidste ende gør, at virksomheden stadig er sund om 10 år.

 

Erhvervsstyrelsen peger på, at der ikke er skabt en virksomhed med mere end 1000 ansatte i Danmark i de seneste 20 år. Iværksættere og tekniske universiteter beretter om nye forretningsmodeller og avancerede teknologier, der har potentiale til at erstatte mange job og vende op og ned på eksisterende brancher. Boston Consulting Group forudser, at danske virksomheder bliver løbet fuldstændigt over ende af hurtigt voksende giganter fra Kina og Indien. Derfor hungrer de store etablerede virksomheder efter nye forretningsmodeller og nye kompetencer hos medarbejderne. 

 

Læs også Jakob Holst´artikel om hans erfaringer med Innovation i store koncerner og hvilke udfordringer det bringer.

 

CEL™ programmet starter igen til august, hvor man er klar til at køre det for 14. gang. 

 

Læs mere om CEL™ programmet

Corporate Business Innovation - Certificate in Entrepreneurial Leadership, CEL™ Program

Certificate in Entrepreneurial Leadership™

Be succesful in business innovation and product development and prepare your company for the future. CEL™ is a proven 7-month executive program where managers learn how to turn opportunities into profitable businesses. Contact us to learn more about the CEL™ program.

News and filters

Get updated on news that match your filter.
http://www.executive.dtu.dk/english/news/nyhed?id=63615BDA-A3C8-406D-8C3E-7083BA02D6BE
21 APRIL 2019