John-og-John-Innovation-Center

Texas Medical Centers største innovationsikon kommer til byen

Wednesday 06 Dec 17

Contact

Sam Kondo Steffensen
Program Director
DTU Business
+45 45 25 61 10

I et unikt samarbejde mellem Johnson & Johnson Medical Devices Companies, Johnson & Johnson Innovation og Texas Medical Center bringes ekspertise og ressourcer sammen til at tage ny medicinsk teknologi fra koncept til kommercialisering. Samtidig er J & J's medicinske udstyrs-, forsknings- og udviklingshold en state of -the-art "maker space", der fokuserer på hurtige prototyper og adgang til præ-kliniske faciliteter på tværs af Texas Medical Center. Dr. William Cohn er én af entreprenørerne bag - og kommer så lige i øvrigt et smut forbi DTU!

Er der om nogen, der ved noget om praktisering af innovationsledelse i sundhedssektoren, så er det Dr. William Cohn fra TMC. Derfor har DTU Business inviteret ham til byen i februar. Under besøget vil han blandt andet være keynote speaker til årets første ILC netværksarrangement den 7. februar.

Når man snakker TMC (Texas Medical Center) som innovationshub, så snakker man også automatisk Dr. William Cohn. 
Dr. Cohn har et imponerende CV bag sig med titler som verdensførende hjertespecialist, medical device specialist, entreprenør og innovatør. F.eks., er han den første hjertekirurg til at udvikle og indoperere et pulsløst hjerte på et menneske. 

Senest er Dr. Cohn tiltrådt som direktør for Johnson & Johnsons banebrydende Medical Device Innovation Center i TMC i Houston, som åbnede den 8 november i år. Hans mål er at sætte nye standarder for innovationskraft indenfor sundhed, primært ved selv at gøre det. 

Til april, vil ILC netværket atter opleve Dr. Cohn, denne gang på hjemmebane, hvor netværkets første studietur netop går til TMC, verdens største sundheds cluster. Et helt unikt besøg man bestemt ikke bør gå glip af. 

Se en teaser om TMC og Dr. William Cohn i dette link

Tilmeldinger til ILC 2018 programmet er åben nu.
 
For yderligere information kontakt kontakt program direktør Sam Kondo Steffensen

News and filters

Get updated on news that match your filter.
http://www.executive.dtu.dk/english/news/nyhed?id=CBFC95AE-2A09-43E7-BD92-B6AA5A016961
21 JANUARY 2019