Next Step Startup

Startup Chapter

Skal dit næste skridt være iværksætteri? Deltag i vores webinar, med Anne Malberg Horsager og Nana Christiansen, for at blive klogere på programmet, der bringer dig tættere på en svaret.

Har du +10 års professionel erfaring og drømmer du om at realisere en iværksætteridé – måske ved siden af dit job, eller fordi du er mellem jobs?

Nu kan du lære iværksætteri og teste din forretningsidé på kun 3 måneder.

Kom og hør hvordan på vores webinar den 16. september kl. 17.
På webinaret kan du:

  • Blive klogere på, hvorfor det giver rigtig god mening at starte op som iværksætter samtidig med at du måske er i job
  • Høre mere om programmets indhold
  • Forstå gevinsterne ved at deltage og hvad det kræver af dig
  • Stille alle de spørgsmål, som du brænder inde med


 

 

Anne Malberg Horsager - nyt

Anne Malberg Horsager 
Anne Malberg Horsager har en Master i læreprocesser og forandringsledelse fra Aalborg Universitet, en DP i IT fra Aarhus Universitet og lederuddannelse fra CBS og Henley Business School. Anne har mere end 20 års erfaring med ledelse af digitale innovationsprocesser og forretningsudvikling.
Annes erfaring med iværksætteri spænder fra nystartede virksomheder, til scaleups og til Corporate Entrepreneurship og hun arbejder som mentor, rådgiver og bestyrelsesmedlem i startups. Anne er desuden programdirektør på DTU CEL – Corporate Entrepreneurial Leadership. Anne har tidligere arbejde som Head of Corporate Partners og Careers på CBS og som Co-founder af et startup.

Nana Christiansen

Nana Christiansen 
Nana Christiansen har en Master fra CBS og mere end 12 års erhvervserfaring fra både startups og corporate virksomheder bl.a. som management konsulent, forretningsudvikler, entreprenør og head of marketing. Nanas erfaring med iværksætteri er dybt forankret i det danske startup økosystem, hvor hun gennem de seneste 7 år har været med til at opbygge Nordens førende acceleratorprogram for skalerbare startups. Derudover har Nana stiftet sit eget startup, og er tilknyttet som programdirektør på DTU.

Hvor

Online via Zoom

Deadline for tilmelding

Tirsdag 15. september 

Time

Wed 16 Sep 20
17:00 - 18:00

Where

Online