ladies night 2020 dansk

Ladies Night

Så er det blevet tid til at invitere til årets fejring af den internationale kvindedag.

Som der efterhånden er blevet tradition for, her på DTU Learn for Life, har vi fundet nogle stærke rollemodeller til at inspirere og motivere dig i en travl hverdag.

Årets indlægsholdere har vidt forskellige udgangspunkter og veje til deres success, ligesom deres valg afspejler de industrier og udfordringer de har mødt undervejs.

Tilmeld dig her...

Mød indlægsholderne:

Anne Skovbro
Ladies Night Anne SkovbroI toppen af selskabet By og Havn sidder en usædvanlig og superspændende kvinde. Anne har en baggrund som PhD i Byplanlægning fra AAU, og arbejdede i en lang årrække under regi af Miljøministeriet og Københavns Kommune. I 2015 lander hun så et job med en noget usædvanlig titel: Filantropidirektør hos Realdania, jeg tænker at hun kommer nærmere ind på hvad der lå i jobbeskrivelsen! Ved siden af ”the day job” har Anne også bestridt en imponerende række bestyrelsesposter, BLOXHUB, C40 Cities, Bolius med mange flere.

Marie-Louise Bjerg
Ladies Night Marie Louise bjergUddannelsen bygningsingeniør har som sådan ikke meget med produktion af specialtilbehør til biler at gøre, og de første mange år af Marie-Louises karriere har da også haft et mere klassisk og studierelevant tilsnit. Men så sker der noget… Marie-Louise ansættes i 2004 som administrerende direktør i produktionsvirksomheden Mountain Top Industries, en familieejet virksomhed som ægtefællen Lars i slut 1990’erne har overtaget efter sin far. Her får hun godt brug for sine talenter som eksekveringsmester og gennem de kommende næsten 15 års op- og nedture har hun succesfuldt haft hånden på rorpinden frem til et salg til kapitalfonden Axcel i 2018. Marie Louise vil dele ud af en række af de dilemmaer hun har stået i på denne usædvanlige vækstrejse.

Mie Krog
Ladies Night Mie KrogUddannelsen som Cand. Negot. Fra SDU og HD ligeledes fra SDU har dannet grundlag for en omfattende karriere med international branding, afsætning og e-commerce indenfor BTC og Retail for Mie Krog. I 20+ år har hun været en del af den øverste ledelse i virksomheder som LEGO, Salling Group og JYSK og har ligeledes været involveret i turnaround og frasalg for kapitalfonden Axcel. I dag er hun professionel bestyrelseskvinde i mere end 10 virksomheder herunder Flugger, Plantorama, Kentaur, Hammel Furniture, Republica mm., iværksætter, strategisk rådgiver, underviser og investor. Mie er initiativtager til foreningen Bestyrelseskvinder og en af partnerne bag den digitale rekrutteringsplatform SelectionF, som sætter fokus på at skabe øget fokus på kompetente kvinder til bestyrelser - et emne som ligger hende meget tæt på sinde.

Danica Sucur
Ladies night Danica SucurDanica er uddannet Maskiningeniør fra DTU, med speciale indenfor Produktionsteknologi. I en årrække har hun arbejdet i forskellige lederstillinger hos Post Danmark og senere hos Post Nord, som gennemgik en større transformation, da arbejdsstyrken gik fra 28.000 - 10.000 medarbejdere i tiden, hvor Danica var ansat i virksomheden. Undervejs har hun taget en HD(O) ved CBS. I 2017 skiftede arbejdsscenen til General Manager ved Berendsen, hvor Danica var ansvarlig for Hospitality branchen (hoteller og restauranter) med relevante service & tekstilløsninger. Pr. 1. februar tager hun udfordringen op som VP Production for Kopenhagen Fur, ved verdens største auktionshus for pels. Danica er derudover i gang med DTU's executive MBA uddannelse hvor hun vil dele nogle af sine erfaringer med at få hverdagen til at fungere med både et krævende arbejde, familieliv og et udfordrende og kompetencegivende masterstudie.

Disse kvinder vil dele deres historier, både de personlige og de forretningsmæssige, og vi tør godt love, at det bliver en underholdende aften!

Hvor:
DTU Business
Bygning 421 Indgang C
Kollegiebakken
2800 Kgs. Lyngby (Directions)

Hvornår:
Torsdag den 5. marts 2020, Kl. 17.30 – 21.00 (inklusiv drikkevarer og en let anretning)

Pris:
Gratis, men tilmelding er nødvendigt for at vi kan beregne forplejning og siddepladser til alle.
Aftenen består af præsentation af de fire kvinders historier, hvorefter der vil være mulighed for, over et glas vin, at netværke med de øvrige deltagere.

Time

Thu 05 Mar 20
17:30 - 21:00

Contact

Where

DTU Learn for Life
Building 421 Entrance C
Kollegiebakken
2800 Kgs. Lyngby 


https://www.executive.dtu.dk/kalender/Arrangement?id=%7BF591CC6D-39EF-46A8-921E-BC10AE91D8C3%7D
20 JANUARY 2021