Innovativ forretningsudvikling i ambitiøse virksomheder

Thursday 21 Mar 19

Module 4a, 4b & 4c
  2-3 March 2020
11-12 March 2020

Ambitionen er stor: At skabe markant forretningsinnovation. AkerBP/Maersk Drilling, DTU Space, Haldor Topsøe, KMD, Novozymes og Terma har arbejdet intensivt i 7 måneder med at accelerere konkrete forretningsideér igennem DTU's Innovationsprogram - kendt som CEL™ - Certificate in Entrepreneurial Leadership.

Fra idé til implementering
Afslutningen på det intensive forløb kulminerer med en hel dags implementeringsworkshop med repræsentanter fra virksomhedernes øverste ledelse. Der konkurreres om to priser som uddeles under aftenens Graduation Ceremony. I år var et meget tæt løb, hvor Best Business Milestone Plan Award 2019 gik til Novozymes og Most Progress Award 2019 gik til KMD. Stort tillykke!

Der er nu åbnet for tilmelding til 2019/20 CEL™ med start i august 2019.

Troldmandens værksted
”Forløb som CEL™ har aldrig været mere relevant”, siger DTU Business direktør Jakob Holst og tilføjer: ”Det handler om at skabe morgendagens forretning og uddanne corporate entrepreneurs, som kan gøre det igen og igen. Det er imponerende at se den udvikling der sker med forretningsidéerne og deltagerne gennem forløbet. Vi har fulgt en række af projekterne og deltagerne over tid og kan se, at der sker et markant og vedvarende kompetenceløft hos deltagerne, og at de fortsætter med at beskæftige sig med forretningsudvikling i virksomhederne. Der er også klare tegn på, at tidshorisonten for at skabe af synlige økonomiske resultater er længere end virksomhedernes normale tålmodighed. Det kræver minimum 3-5 år. Derfor er der stort behov for uddannelse og mere viden, når virksomheder skal tænke innovativt og satse på nye forretninger. Det er måske dét, der i sidste ende gør, at virksomheden stadig er sund om 10 år".

CEL™ programmet starter igen til august, hvor vi er klar til at køre det for 15. gang. Tilmelding sker efter dialog mellem virksomheden og Jakob Holst om projekt og team. Der er plads til maksimalt 10 teams i alt – så det er en god idé at være ude tidligt.

Om CEL™ Programmet - Certificate in Entrepreneurial Leadership

• CEL™ er et intensivt forløb, som 85 teams fra 27 virksomheder har gennemført.
  • Teams på 2-4 medarbejdere fra hver virksomhed deltager i programmet med et ambitiøst og usikkert innovationsprojekt.
  • I programmet gennemfører deltagerne innovativ forretningsudvikling og prøver kræfter med agil læring gennem Discovery, Incubation og Acceleration for eget projekt.
  • Internationale eksperter står for undervisning og vejledning.
  • De 7 hæsblæsende måneder afsluttes med en Business Milestone Plan præsentation foran topledelsen, teamets sponsorer og relevante interessenter.
  • Læs mere om CEL™ programmet.

News and filters

Get updated on news that match your filter.
13 NOVEMBER 2019